Stilarter

mma kamp
thaiboxing
boksing
kampsport for kvinner
barnetrening
krav maga
NYHET
herjer mma
Bryting.jpeg
bjj
nogi

Kampsport som trening

På Herjer har vi trenere med god kompetanse. De er personer med flere års erfaring som trenere og idrettsutøvere. Det er ganske unikt med tanke på hva som kreves for å bli kampsportinstruktør, en kan ikke reise på kurs noen dager og komme hjem med diplom på bestått kurs. Her er det flere år med trening, deltagelse på stevner og søket om forståelse og mestringen av sin art.

Kampsport trening skiller seg ut! Man trener musklene, nervesystemet og hjernen på en måte som gjør at hodet og kroppen får bedre kontakt enn for eksempel å løfte vekter. Her er noen av godene:
-Balanse, smidighet, fokus, styrke, kraft, utholdenhet, kondisjon, selvkontroll, selvrespekt, mental konsentrasjon, selvbeherskelse, disiplin, stabilitet, koordinasjon, fleksibilitet, mestringsfølelse, mobilitet, konflikt orientert, trygghet, reduserer stress, selvtillit .
Psyken spiller en viktig rolle, spesielt om man vil bevege seg inn i sparring eller kamp. Det er ikke noe man er nødt til å gjøre, men kan om man har lyst.. Vi ser jo flinkere folk blir når de lærer seg de ulike teknikkene, så bygges selvtilliten opp samtidig og ofte tør de steppe inn i tøffere utfordringer.
Til alle her på Haugalandet, håper vi flere kommer innom senteret vårt på gratis prøvetime.
Du trenger ingen avtaler. Bare se på
timeplanen og på hva du kunne tenkt deg å prøve, og stikk innom! Trenger ikke å være i form eller ha noe erfaring fra før, la oss hjelpe deg med det, vi tilpasser treningen for ALLE! Tren mens du lærer, vi garanterer du kommer i form! Viktigst er at vi har det GØY!
Gratis kaffe og parkering
Vi selger kampsportutstyr og kosttilskudd på senteret
Ta kontakt om det er noe du lurer på:) 
Sees på Herjer MMA!