Trenere

geir kåre nyland
coach
elin vikse
Bård Inge Nyvoll
ørjan øvrebø
andreas haaland
Kristoffer Nyland
Thomas Torgersen
 

Om oss

Som Haugesunds første kampsportsenter med mange ulike arter å stor timeplan, ønsker Herjer MMA å ta kampsport videre til neste nivå. Vi vil sette kampsport mer i fokus, både for de som kommer rett ifra sofan og aldri har tren før, og for de som vil satse på arten i sitt hjerte.

 

På Herjer tilbyr vi trening som gir funksjonell styrke med kroppsbevegelse, samtidig vil du lære selvforsvar som en stor bonus. Her vil du bygge et sterkt sosialt nettverk som kun oppstår i dette treningsmiljøet. Det som er unikt med denne treningsformen, er at du får god kontakt med alle musklene i kroppen, som gir deg en utrolig beherskelse og kroppskontroll, og lar deg kunne utføre bevegelser som du aldri har kunnet tidligere. Vi garanterer mestringsfølelse og utfordringer som man kan strekke seg mot.

 

Vi som trenere og utøvere reiser en del ut i verden, både på treningsturer og for å gå kamper. Dette gjør vi for å utvikle mer lærdom og kunnskap om denne fantastiske sporten, for så å ta erfaringene tilbake til Haugesund, og deler videre til kunder på Herjer. Vi har gode kontakter i andre land, og et stort nettverk her i Skandinavia, som gjør det lett for samarbeid om treningsturer, seminarer og konkurransereiser i fellesskap.

Vi vil også etter hvert invitere kjente fightere og trenere til å ha seminarer på Herjer, både for vår egen del og våre kunder. Dette gir også en unik mulighet for mosjonister og utøvere, for å få et innblikk samt erfaring og kunnskap. Hva som kreves og hva som må til, innen fysisk og psykisk trening, motivasjon, kosthold og planlegging for å nå målet til den enkelte.

 

Her kan du nå dine mål! Kom og prøv verdens beste treningsform hos oss!

 

Er du skeptisk eller lurer på noe, ta kontakt med oss, så svarer vi etter beste evne.

 

Vi skal sette Haugalandet på kartet.

 

Vi skal bli kjent i verden for det våre forfedre var, herjere!